Nog Precies 3 Weken
Het is bijna zo ver,
Over drie weken zit ik tien maanden met jeroen opgescheept in Australië. We vliegen vanaf schiphol en landen in Sydney. We maken een tussenstop in Hong Kong en hopen daar ook nog wat van mee te pikken. Maar eerst maar eens goed voorbereiden. Dat is een ander verhaal, gelukkig is de 75 liter tas al binnen en kan ik aardig wat spullen mee nemen! Maar dan komt het moeilijke, wat wil ik mee en wat niet. Gelukkig heb ik daar nog drie weken voor. In die drie weken zal ik afscheid moeten nemen van, Baarn, Nederland en niet te vergeten, de vrienden!
Het zal allemaal heel spannend worden en mijn sociale skills zullen straks flink op de proef gesteld worden, dus als iemand nog tips heeft zijn die altijd welkom!
Ik / wij zullen jullie op de hoogte houden van de reis via de blog, en zullen daarbij af en toe wat foto's posten van mooie dingen. Kijk anders voor meer verhalen op www.jeroenvanwilpen.reismee.nl
En dan is het vanaf nu aftellen in dagen naar die ene dag wanneer ik niet meer terug kan, 29 SEPTEMBER.
XXXX joris
Ik ga je missen schatje :( wat is baarn/soest nou zonder de feestjes van joris, zonder joris uberhaupt.
Ja dat gaat een ramp worden! gelukkig zullen we elkaar asl ik terug ben nog regelmatigtegen komen!