Vaste basis
G'day Mates
Zaterdag ben ik in plaats van 2 feesten naar 1 feest geweest, naar de neef van lucas, David. Dit was echt heel erg lache, lekker gezopen en heel veel lol gemaakt, altijd leuk als je een taal spreekt die niemand verstaat.
Zondag kwam de hele familie tucker langs bij louise om daar te berbacuen en rugby te kijken. Dit was heel gezellig en we hebben een flinke barbeque gehouden. Ik ben met Khyel en Keili naar de overstroomde weg gegaan om daar doorheen te gaan fietsen. Onder tussen heb ik ze ook wat nederlandse scheldwoorden geleerd.
Gister (maandag) ben ik naar louise verhuisd om daar van een langdurig verblijf te kunnen genieten. Het was een drukke dag want we zijn ook gaan shoppen met jennifer aangezien die vandaag naar nederland is gevlogen. We hebben het best laat gemaakt en heb daarom ook vrij weinig geslapen. Dit heeft als gevolg dat ik vandaag niet heel erg veel heb gedaan. Morgen ga ik naar Brissie en even kijken welke jumboers erdaar zijn. misschien ff lekker op southbank wat zwemmen en lekker chillen.
Bye Bye,
Joris
ik zit nog altijd te wachten op foto's van je veroveringen.. ;)
mooi dat je het zo chill daar hebt neefje! enjoy!
Jaa lekker bezig joris, bukakki mooi al geleerd? Kortom, je gaat 10 maanden daaro zitten :)
Klinkt goed!
Ga je ook nog minder leuke dingen doen (werken bijvoorbeeld) of gaat het je lukken om 10 maanden feest te vieren???
Zo, Joor...weer een beetje bijgekomen van al dat shoppen? Heb je trouwens nog iets leuks gekocht? (foto's!) Nu maar eerst even bijkomen van al die "drukke" werkzaamheden... Hihihih!!! Geniet ervan, hoor!!! Maar volgens mij komt dat wel goed!!! Xxx (wil wel ff foto's van al die leuke kleren die je gekocht heb, hoor...modeshow!!!)
Voor boris: hahaha dan kan je nog lang wachten, haha, het aanzicht met de vrouwen korte rokjes is wel zeer goed.
Chris: Hoe bedoel je al geleerd?
Pap: ik ga misschien op een kartbaan ergens werken
Renate: ik heb alleen maar een broek van vijf dollar op de kop weten te tikken en ik weet niet of je die zo graag wilt zien haha
Tuurlijk wil ik die broek zien, maar dan wel aan, hè!!!! Hahaha! Welke kleur heeft die broek? Zit zeker als "gegoten"....!!! Wat zei je ook alweer? 5 dollar??? Ben toch wel heel benieuwd!!!
Hoe is het weer daar eigenlijk? Hier is het echt herfst aan het worden...dus je mist niks...Geniet maar lekker van dat mooie weer daar!!! XXX
De broek is beige met witte strepen erop! zit inderdaad als gegoten! Het weer is hier prima alleen een beetje bewolkt dat is heel jammer