jorisvanrossem.reismee.nl

De laatste paar dagen

Hee,

De laatste drie dagen heb ik hier heel veel lol gehad, vrijdag ben ik naar Brisbane gegaan om met roland even te chillen in Brisbane. Ik heb hem meegenomen naar southbank en we hebben daar een lange tijd lekker op city beach gelegen. Toen zijn we een beetje rond southbank gaan lopen en kwamen we een bar tegen, hebben daar heerlijk een pilsje en een cocktail gedronken. Hierna zijn we naar de botanische tuinen te gaan om daar te geniten van de Australische flora en fauna. Dit was heel grappig want overal vlogen vogels om ons heen en een hagedis bleef roerloos voor ons zitten op een afstand van een halve meter.

Zaterdag ben ik naar de buren van michelle gegaan, dit was heel gezellig en heb daar ook weer wat nieuwe mensen ontmoet. Die avond zijn we naar Steve gegaan, dat is hier ergens verderop. Dit was echt geweldig, aardige mensen daar. Een man had een aardappel kanon mee genomen, een pvc pijp waar je deo of haarspray is spuit om vervolgens tennisballen, bierflesjes en andere meuk af te schieten. We hebben het zelf weten te presteren om de plaatselijke tuinkabouter te onthoofden. Ook hebben we een soort van zeepkisten race van de oprijlaan gedaan. Dit was echt heel erg leuk, ik heb de australische mensen met 4-0 ingemaakt in een race. ik heb op allerlei apparaten gereden en dat was echt zeker de moeite waard. Daarna werd ik door ze uitgenodigt om met hun te gaan vissen.

Zondag moest ik vroeg opstaan om te gaan vissen, de zon scheen en het was heel erg chill. we zijn in het bootje het water op gegaan naar een aantal eilandjes en hebben daar heerlijk gezwommen. Daarna zijn we begonnen met vissen, ik heb het de hele dag geprobeerd en heb mijn doelstelling daarbij gehaald, de andere verslaan, met zeewier vissen. Steve had een hele grote haai te pakken dus we hebben mooie successen behaald.

Vandaag is het een beetje een dag om alles op orde te maken. Ik weet nog niet helemaal wat ik ga doen, maar ik denk dat ik morgen misschien even naar jeroen ga in surfers paradise, het is alleen wel een beetje vervelend dat het 2 uur met de trein en bus is.

Nou dan ga ik maar weer ajuuu

rolf

HEEEEEEEEEEEEEE gozer,

lees dat je t goed naar je zin hebt, top om te horennnnnnnnn, tace care rolf

Joris

Ha rolf,

Ja ik heb het zeker naar mijn zin hier, gaat echt heel prima.

Groetjes thuis!!!!

Winny

Ha Joris.....Wat een leuke verhalen heb je al, ik lees graag mee!
Heel veel plezier en pas goed op jezelf. De buuf!

joris

hee winnie, ik probeer goed op mezelf te letten! Slaap hier in iedergeval bij een gezellige familie waar ik het heel erg goed mee kan vinden dus heb het hier echt heel erg naar mijn zin!

leonore

Hee joor!
Echt leuk al die verhalen. Volgens mij heb je echt de tijd van je leven! geniet daar maar want hier is de winter begonnen hoor :( En dat samen met een tentamenweek! Helemaal top!
Have fun! xx je nicht :)

Joris

HEE leo,

Ja ik heb zeker de tijd an mijn leven hoor! echt zo chill, nu effe een goed baantje zoeken maar at komt denk ik wel goed! succes met je tentamen week!