Werk in Oz
Dan is het eindelijk zover joris heeft een baantje, na een lange periode zoeken naar een geschikte baan heeft joris een baantje gevonden, donderdag moest ik langs komen voor een gesprek. Dit was met vier andere gegadigden en hebben daar belanrijke dingen besproken, we mochten allemaal op de vrijdag terug komen voor een training 'hoe zorg ik dat iedereen veilig blijft' Dit was best leuk aangezien ik een gezellige partner had. Zaterdag was mijn eerste werkdag en heb er vol van genoten. Het werk op een kartbaan is het beste wat er is, lekker buiten in de zon met gezellige mensen praten, Soms de bandenstapels goed leggen en aan het eind van de dag lekker nog even de karts naar binnen rijden.
vandaag ben ik lekker naar het strand gegaan met jordayne, was ook heel er mooi. Het is heel gaaf want iedereen die geslaagd is heeft hier schoolies dit houd in dat je een week lang keihard gaat feesten in surfers paradise. Een groot feest waarven alle ouders niet willen weten wat er gebeurt. Helaas kan je er als buitenstaander niet inkomen, want ze geven de grootste feesten daar op het strand van surfers paradise. Dit was mijn korte verslaggeving van mijn laatste week,
Ajuu
Oja 30 graden elke dag is niet verkeerd :D
Goed verhaal, lekker kort.
Hee Joor!
Wat goed man! Die baan van je klinkt echt heel leuk! Verdient het ook nog een beetje? Enne...al die feesten...Hahaha!!! Heb je ook wel 's een dagje geen feest? (om ff bij te komen?) nou geniet maar van die lekkere temperaturen daar want hier is het koud, mistig, nat, enz. Je kent het wel...herfst...
Succes met je baan!!! (wel goed je best doen, he)
Xxx, Renate
haha ja het verdient echt wel goed 15 dollar per uur dus dat is prima! vandaag is het even geen feest, even mijn rug met aftersun insmeren want het is een beetje verbrand!